Falinaptárral is segíthetünk

2017.12.08. 14:00

Elkészült a helyi lánglovagok jövő évi képes kalendáriuma

Elkészült a lánglovagok új, 2018-as jótékonysági naptára, amely számos sztárvendéget felvonultatva, meglepetések sokaságával várja a remélhetően népes fogyasztótáborát. Már elérhető!

Szabó Szabolcs

Megjelent a helyi tűzoltók jövő évi, ezúttal számos vendégszereplővel kibővült jótékonysági naptára, amely idén Móna Jázmin Letícia gyógyulását hivatott segíteni. A képen Orosz Tamás (b) és Orosz Csaba. Fotó: Molnár Gábor

Az utóbbi másfél hónapban több írást is olvashattak lapunkban arról, miként is készült a naptár, amely ezúttal is jótékony célzattal született – egyfajta társadalmi munkában.

Orosz Csaba tűzoltóparancsnok a 2018-as naptárral
Fotó: AG

- Tavaly ilyenkor nagyon örültünk, amiért oly sokan örömmel fogadták a naptárt, amely egyrészt humoros volt, másrészt – és ez volt a legfőbb küldetése – jótékony célokat szolgált. Amikor elhatároztuk, hogy folytatjuk a tavalyi kezdeményezést, eldöntöttük, hogy gazdagítjuk majd a kiadványt. Örömmel fogadtuk, hogy a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapattagjai is első szóra csatlakoztak hozzánk, és elhozták a házi kedvenceiket is. E kedves jószágok is szerepet kaptak a kiadványban, amelynek megszületéséért sokat dolgoztunk. A következő hetekben nincs más dolgunk, mint elősegíteni, hogy minél több fogyjon a naptárból, és a lehető legnagyobb összeggel tudjuk majd támogatni Móna Jázmin Letícia gyógyulását.

Megjelent a helyi tűzoltók jövő évi, ezúttal számos vendégszereplővel kibővült jótékonysági naptára, amely idén Móna Jázmin Letícia gyógyulását hivatott segíteni. A képen Orosz Tamás (b) és Orosz Csaba.
Fotó: Molnár Gábor

 

A naptár megvásárolható a Szuperinfó Dunaújváros belvárosi irodájában – mondta el lapunknak Orosz Csaba, a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka, aki reméli, hogy sokak érdeklődését felkelti majd az új kiadvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában