várják a jelentkezőket

2018.02.19. 16:58

Új programot indít a Magyar Vöröskereszt

A projekt célja a fiatal felnőttek megismertetése az önkéntességgel és olyan komplex képzések és szolgáltatások nyújtása melyek révén a célcsoport munkaerő-piaci és foglalkoztatási helyzete javítható.

DMJV

A bevonni tervezett önkéntesek számára olyan gyakorlati tudást szeretnének átadni, amely valós haszonnal bírhat a későbbi munkavállalás során. Azon túl, hogy minden munkahelynek rendelkeznie kell elsősegélynyújtó munkatárssal, így már előnyt élveznek a munkaerő-piacon a képzésben résztvevők, a projekt önkéntesei számára biztosítják a „B” kategóriás jogosítvány és a nyelvvizsga megszerzését is!

Az önkéntesek bekapcsolódhatnak a szociális munkába, a véradásszervezésbe, a társadalmi elsősegélynyújtás népszerűsítésébe, valamint a katasztrófavédelmi felkészülésbe is.

A Magyar Vöröskereszt 3 év alatt 9 megyében, 11 helyszínen, összesen 182 fő, 18-22 év közötti (befejezett középfokú tanulmányokkal rendelkező) aktív tanulói vagy foglalkoztatási jogviszonnyal nem rendelkező önkéntes fiatal bevonását tervezi. Székesfehérváron és Dunaújvárosban is várják az érdeklődőket!

A Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Szervezetének elérhetőségei:

Feth Katalin, a helyi szervezet vezetője – 0625/544-231

2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2. Polgármesteri Hivatal „A” épület VIII. emelet 808-as iroda

További kapcsolat:

Kecskés Mariann projekt szakmai munkatárs – mariann.kecskes@voroskereszt. hu

Kiemelt képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában