Color parti, pizza, bulikamion

2018.05.25. 14:00

Egész nap diákigazgató irányította csütörtökön a Pannon Oktatási Központot

A szokásosnál is jobban felpezsdült az élet csütörtökön a Pannon Oktatási Központban az évi rendes POK-napon, amikor a diákigazgató valósíthatta meg osztályával a korteshadjáratban tett ígéreteit.

Balla Tibor

Fotó: Zsedrovits Enikő / DH

A magángimnáziumban az osztályok kampányfilmeket készítettek, ez alapján lehetett szavazni rájuk. A legtöbb voksot a 11/a kapta, így ők és diákigazgatójuk, Finta Ádám valósíthatta meg egy napra az álomiskolát, egy igazi, ibizai hangulatú bulit hűsítő limonádéval, vattacukorral, popcornnal, napozással, medencés lazítással, spanyol bulizenékkel.

Mindenkinek kedvére való

Már kora délelőtt a feje tetejére állították az iskolát, az udvaron bömbölt a zene, megmártózhattak a szabadtéri medencében, és hogy az erőnlét is meglegyen, no meg, hogy felvegyék a fordulatot, egy kis gymstickedzést is beiktattak Dóczi Zsuzsi vezényletével, és strandröplabda-mérkőzések is zajlottak. Akik kevésbé sportosra vették a figurát, azokat várta az Xbox-szoba, egész nap folyamatosan ment a ­FIFA-játék. Ugyancsak a fotelsportolóknak szánták azt az autószimulátort, amelyben a részegszemüveget és az azzal való vezetést is ki lehetett próbálni. Ennél viccesebb dolgok is történtek persze, hiszen jókedv nélkül mit sem ér a buli.

A megfelelő fordulatszámra egy gymstickedzéssel pörgették fel magukat Fotó: Hankusz Kálmán / DH

 

Tizennyolcan egy autóban

Az udvaron kocsiba mászós játékot hirdettek, amihez minél több emberre volt szükség az osztályokból. Ugyanis a játékban az az osztály nyert, amelyből a legtöbben tudnak beszállni egy autóba. Hiszik vagy sem, a győztes osztály 18 tagja volt képes erre! Ha már van egy medence az udvaron, búvárversenyt is hirdettek. A résztvevőknek egyetlen feladatban kellett bizonyítani, abban, hogy ki tud tovább lent maradni a víz alatt. Sokan úgyis vizesek lévén, kezdődhetett a vízibombázás, ahol ugyancsak roppant egyszerű volt a feladat: eltalálni a tanárokat, diákokat. Nem is egyformán pontozták a találatokat, az osztályfőnök három, valamelyik tanár kettő pontot, egy osztálytárs egy pontot ért. Mindehhez harminc darab vízzel töltött lufit használhattak fel.

Egész nap nyúzhatták a szimulátort is Fotó: HK/DH

Hogy valamennyire kapcsolódjanak az iskola szelleméhez is, biológia-, kémiakvízt is kitölthettek, amire annyi pontot kaptak, ahány perc alatt végeztek vele. Az aulában karaoke és wii várta egész nap a hűsölni vágyókat. Délben mindenki kedvére falatozhatott a pizzából, majd indulhatott a color parti, amelyben színes festékporral dobálták meg egymást.

A color partit senki sem úszhatta
meg Fotó: Balla Tibor / DH

Ne tessenek aggódni, vízzel lemosható festéket használtak! A nap végén egy igazi bulikamionnal járták körbe a várost, dübörgött a zene, áradt a vidám hangulat. Mindenki élvezte a fordított napot, különösen az, akinek a nevét kihúzták a sorsoláson. Ő ugyanis egy görögországi utazást nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában