Döbrögi sorversenyei

2017.11.20. 07:30

Márton-napi kavalkád a Munkásművelődési Központban

Ma már szinte mindenki tudja, ha egy jó családi hét végi programra vágyakozik, csak át kell böngésznie az MMK kínálatát. Most szombaton a Márton-napi kavalkád volt az étlapon.

Balla Tibor

Már délután három órakor újabb asztalokat és székeket kellett bevetni, hogy elférjenek az érdeklődők a kreatív kézműves-foglalkozáson, ahol középiskolás önkéntesek segítettek a kicsiknek, no és persze szüleiknek elkészíteni a spatulalapokból álló libakerítés-képet, a dióhéj pocakú lúddal díszített névjegyet és hasonló „libaságokat”.

Nem sokkal négy óra után aztán nagy hanggal megérkezett a tekintélyes pocakú Döbrögi uraság, aki a folyosógalériára terelte a kicsiket és nagyokat, hogy ott sorversenyben megválasszák az MMK III. Lúdas Matyiját. Ehhez olyan feladatokat kellett véghezvinni, mint kinyújtott karral bot tartás, lufiliba kergetés és szkander. Mizser Marcellnek sikerült a legjobban. A nap hátralevő részében az Esztrád Színház meseelőadása voonzott telt házat, majd a mindig izgalommal várt felnőtt táncház zárta a napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában