Elismert sztárunk

2017.12.14. 07:00

Polgármesteri elismerést kapott Horváth Tamás

Elismerő oklevelet és értékes tárgyjutalmat adott át Cserna Gábor polgármester szerda Horváth Tamás énekes-dalszerzőnek, a Sztárban sztár ötödik évadja nyertesének kimagasló és példaértékű teljesítményének elismeréseként.

Balla Tibor

Horváth Tamás kitüntetése Fotó: Zsedrovits Enikõ

Az ünnepélyes átadón részt vett Horváth Tamás felesége, múzsája és egyben menedzsere, Péterfalvi Andrea is.

Cserna Gábor polgármester kijelentette, régen volt ennyire zavarban, annak ellenére, hogy naponta négy-öt helyen kell megszólalnia. Mégpedig azért, mert mint a pedagógusdíjak átadásánál is, lélekből és szívből adja át. Kiemelte: azon túl, hogy Tamás fiatal és ambiciózus, lélekből teszi azt, amit tesz, ezt a korábbi és a mostani előadások is bizonyítják. Mint ahogy igazi szívből jövő cselekedet volt az énekes felajánlása is.

Cserna Gábor polgármester szerint ez egy igazi szívből jövő cselekedet volt. A polgármester szerint Horváth Tamás énekes, dalszerző, a Sztárban sztár ötödik évadjának nyertese kimagasló és példaértékű teljesítményt nyújtott, és ennek elismeréseként tárgyjutalomban és elismerő oklevélben részesítette.

Horváth Tamás elismerést kapott a polgármestertől Fotó: ZsE

Az énekes ugyanis a Sztárban sztár műsorban 1 millió forintot nyert, amelyet a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlott fel.

A polgármester elmondta, a jutalom egy nagyértékű óra, amely jelképesen az időt szimbolizálja, aminek az énekes életében is fontos szerepe lett. Mint mondta az elmúlt két évben ezt az elismerést háromszor adták már át. Megkapták azok a bánkis diákok, akik testnevelés órán rosszul lett társukat élesztették újra, és ezzel megmentették az életét. Ugyancsak ilyen órát kapott Földi Zoltán, aki a szomszéd lángoló lakásból mentett ki egy édesanyát és annak lányát. Valamint megkapta ezt az órát október végén Szabó Kornél, aki az ország jó tanuló, jó sportoló diákja. A tárgyjutalom mellett Horváth Tamás elismerő oklevelet és egy palackot vehetett át Dunaújváros borából.

Cserna Gábor polgármester, Horváth Tamás és felesége, Péterfi Andrea Fotó: Zsedrovits Enikő

Cserna Gábor őszinte szívvel gratulált a sikerhez és további sikeres dalszerzői és énekesi pályafutást kívánt az előadónak.

Kérdésre válaszolva Horváth Tamás elmondta, remekül sikerült koncertje a Barba Negrában, és már készül a májusi Budapest Parkbéli fellépésére. A Dal című nemzetközi vetélkedésben pedig szeretné hazánknak megszerezni az első helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában