A kamara elismeri az eredményeket

2018.05.25. 10:00

A Centrum elkötelezett a minőségi oktatásban

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara és a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum vezetője közösen köszöntötte tegnap a Szakma Kiváló Tanulója Verseny, illetve az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőseit és felkészítőiket a Campus étteremben.

Balla Tibor

Hegyiné Tóth Noémi (j) átadja a kamara elismerését Damásdi Szandrának (b). Háttérben Csapó Gábor főigazgató Fotó: ZsE/DH

A megjelenteket Hegyiné Tóth Noémi, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkára köszöntötte, aki elmondta, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén már 11. alkalommal rendezte meg a szakmai versengést a szakképzésben részt vevő diákok számára. A dunaújvárosi területi előválogató versenyekre 35 tanuló jutott tovább, és közülük 2 iskolából 6 versenyző az országos döntőben is megmérettette magát, ráadásul ketten dobogós helyezést értek el.

Hegyiné Tóth Noémi (j) átadja a kamara elismerését Damásdi
Szandrának (b). Háttérben Csapó Gábor főigazgató Fotó: ZsE/DH

Csapó Gábor, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatója is szólt a megjelentekhez, kiemelve, hogy a Centrum elkötelezett a minőségi képzés iránt. Az eredmények mögött a magas minőségű felkészítőmunka és a kifogástalan eszközpark áll, amely a Centrum iskoláiban rendelkezésre áll. Amellett, hogy átadta a dobogósok felkészítőinek a kimagasló munkáért járó jutalmat, bejelentette, hogy Dunaújváros önkormányzata is elismeri az eredményeket, ennek jeléül a dobogósoknak egész hetes DUDIK belépőt ajánlottak fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában