2024.08.20. 10:00
Negyedszer főzik a halászlét
Rotyog a finom halászlé - illusztráció
Fotó: Dienes Andrea
Az Adony és Környéke Horgászegyesület sorrendben a harmadik adonyi halászléfőző versenyét rendezi meg. A helyszín az adonyi kis-Duna parton lévő kőgát. A viadal időpontja szeptember 7-e, szombat, a kezdés 8 óra. A csapatok nevezési díja hétezer forint, ami tartalmaz két darab egyenként kétkilós pontyot, fatüzelés esetén tűzifát és egy sörpad garnitúrát (a szervezők kérik, hogy a tűzifa igényt a jelentkezéskor mindenki jelezze).
A főzés gázrózsával is lehetséges, ha a gázrózsa nyomásszabályozóval rendelkezik. Hozott hal engedélyezett, de az alaplevet a helyszínen kell elkészíteni.
A program reggel nyolckor kezdődik a regisztrációval, majd következik a halosztás, fél tízkor a megnyitó és a főzés kezdete. Fél tizenegytől 13.30-ig tart a zsűrizés és 15 órakor lesz az eredményhirdetés. Délután négy órakor DJ Benks afterpartyja kezdődik.
Nevezési határidő augusztus 31-e.