Egy évre vállalta a kinevezést

2024.07.09. 16:00

Júliustól dr. Treit Zoltán vezeti a Sürgősségi Betegellátó Osztályt a kórházban

Július 1-jétől dr. Treit Zoltán lett a Sürgősségi Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosa – erről számolt be a Szent Pantaleon Kórház.

Molnár Emese

Fotó: DH-archív

Mint azt részletezték, dr. Kővágó Levente megbízott főigazgató július 8-án, a főorvosi kar előtt bejelentette, hogy dr. Treit Zoltán elfogadta a felkérést és egy évre elvállalta az osztályvezető főorvosi kinevezést.

Dr. Treit Zoltán 1997-ben szerzett általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 2002-ben oxyológiai szakorvosi vizsgát tett. A sürgősségi osztály indulásától 2006-tól műszakvezető szakorvosként dolgozik, 2013-ban főorvosi kinevezést kapott és dr. Máté Ágnes osztályvezető jobbkezeként osztályvezető helyettesi feladatokat látott el. Kimagasló szakmai tevékenysége, hihetetlen munkabírása, példamutató magatartása alapján 2015-ben Szent Pantaleon Emlékéremben részesült. Az sürgősségi osztály műszakvezetőjeként az egész kórház ügyeletvezetői feladatait ellátja, munkaköréből adódóan az egyes sürgősségi kórképek teljes körű ismeretével rendelkezik. Kiemelkedő ismeretei a toxikológiai és az akut kardiológiai ellátás területén vannak.

Tömeges, vagy rendkívüli megbetegedés esetén a helyzetet uralja, a megfelelő kapacitást az ellátáshoz vezényli. Döntései gyorsak határozottak. Közvetlen kollégákkal és a társosztályok dolgozóival is korrekt a viszonya, ismereteit, tapasztalatait szívesen megosztja szűkebb és tágabb környezetével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában