Elismerés

2024.07.08. 17:00

Dr. habil Palotás Béla a Miskolci Egyetem tiszteletbeli professzora

A Miskolci Egyetem Diplomaátadó szenátusülésén Dr. habil Palotás Béla a Dunaújvárosi Egyetem professor emeritusa komoly elismerésben részesült.

Duol.hu

Forrás: uniduna.hu

A Miskolci Egyetem Anyagszerkezettani és Anyagtechnológiai Intézet előterjesztésére a június 27-én tartott diplomaátadó szenátusülésen Professor Honoris Causae Facultatis Artium Mechanicarum et Rerum Informaticarum Universitatis Miskolciensis (a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának Tiszteletbeli Professzora) címet vett át Dr. habil Palotás Béla, írja az uniduna.hu.

Dr. habil Palotás Béla a Dunaújvárosi Egyetem részéről folyamatosan kapcsolatot tart a hegesztési területen a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Anyagszerkezettani és Anyagtechnológiai Intézetének kollégáival. A közös kutatási és oktatási feladatok mellett az évek során több alkalommal részt vett bizottsági tagként és bírálóként a Sályi István Gépészeti Tudományok Doktori Iskola által szervezett doktori védéseken. Nyugdíjba vonulása előtti években a Dunaújvárosi Egyetem tudományos és kutatási rektorhelyetteseként segítette az intézmény munkáját. Professzor úr a Magyar Hegesztési Egyesület egyik alapítója, jelenleg a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány kuratóriumának tagja is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában