Nyári tábor

2024.06.17. 09:00

Tölts velünk egy hetet a DKA Alkotótáborában!

Felhívással fordult a kreatív és tartalmas nyári táborozásra vágyó általános iskolás gyerekekhez és szüleihez.

Fekete Györgyi

A tábor ideje: 2024. 07.01-07.05., helyszín Digitális Közösségi Alkotóműhely  Dunaújváros, Lajos király krt. 31 alatti épülete. A gyerekek reggel  8 órakor kezdődik és délután 4-ig tart. Felsőtagozatosok diákok jelentkezését várják.

A felhívás szerint remek környezetben, jó hangulatban  lehet három szekcióban szabadon alkotni. Az első a textilvarázs, amely keretében megtanulhatnak egy picit varrni a varrógépekkel,  lesz textilfestés  hagyományos és digitális technikával.  A barkácsműhelyben ismét születhetnek fából izgalmas használati tárgyak. Közben, kipróbálhatnak sok szerszámot, eszközt, gépeket, fúrhatsz, faraghatsz, csiszolhatsz, csak a kreativitás szab határokat... no meg a szakmai hozzáértés.

A Digitális kuckóban lehet 3D-ben alkotni, és ki is lehet nyomtatni. A programozást kedvelők  LEGO robotot működtethetnek vagy Alpha1et. Kipróbálhatják a drónok reptetését, és akár a weboldal készítéssel is megismerkedhetnek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában