5 tengelyen – biztos kézzel

2024.06.14. 15:00

Legyél te a jók között a legjobb!

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg az 5 tengelyen – biztos kézzel! Bajnokok Ligája közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos versenyt. A Hankook a rendezvény támogatása mellett az esemény kizárólagos abroncsbeszállítójaként segíti a szervezőket, hogy idén is megtalálják Magyarország legjobb kamionsofőrjét.

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Az idei kiírásban megannyi új kihívás: új helyszín, online előselejtező és Eco Drive feladat teszi még izgalmasabbá a megmérettetést. A verseny különlegessége, hogy a korábbi évek győztesei az országos döntő automatikus résztvevői. Hozzájuk csatlakoznak az online előselejtezőt legjobban teljesítők, így összesen 13 versenyző küzdhet meg a „Legjobb magyar kamionsofőr 2024-ben” címért.

„Az 5 tengelyen - biztos kézzel! verseny nemcsak izgalmas kihívás, hanem egy fontos esemény, amely hozzájárul a biztonságos közlekedés előmozdításához” – nyilatkozta Kaliba Róbert, a Hankook Tire Budapest Kft. teherabroncs termékvonal kereskedelmi vezetője. „A Hankook számára kiemelt jelentőséggel bír a kamionsofőrök munkájának támogatása, akik nap mint nap óriási járműveket irányítanak. Büszkék vagyunk rá, hogy abroncsaink segítséget nyújtanak a sofőrök számára, hozzájárulva a biztonságos közlekedéshez.”

A nevezési időszak 2024. augusztus 4-én zárul, a versenyre bármely magyar állampolgárságú, hivatásos tehergépjármű-vezető jelentkezhet. Az online előselejtezőt követően a legjobbak kerülnek be a döntőbe, ahol izgalmas gyakorlati és elméleti feladatok várják őket.

Fontos dátumok és helyszínek:

  • Nevezés: 2024. június 10.–2024. augusztus 4.
  • Online előselejtező: 2024. augusztus 25. 16 órától.
  • Első megmérettetés: 2024. szeptember 7. – NiT Hungary székház.
  • Döntő és ingyenes Családi nap: 2024. szeptember 21. – Drivingcamp Hungary, Zsámbék.

Díjazás:

  1. helyezett: nettó 1 000 000 Ft pénznyeremény és „A legjobb magyar kamionsofőr 2024-ben” cím
  2. helyezett: 300 000 Ft értékű tárgynyeremény
  3. helyezett: 200 000 Ft értékű tárgynyeremény

A versennyel és a nevezéssel kapcsolatos további részletek az  „5 tengelyen – biztos kézzel!” hivatalos weboldalán érhetőek el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában