Ünnepi évzáró sorozat

2024.06.17. 18:00

Gálával kezdődnek a Szent Pantaleimon napok

A Szent Pantaleimon Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és AMI első alakommal rendezi meg intézményi gáláját, amelynek a Bartók Kamaraszínház ad otthont június 18-án, kedden 17 órai kezdettel.

Körmendi Erzsébet

Illusztráció A Bartók Kamaraszínház épülete

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Az iskola ünnepi héttel zárja az idea tanévet, amelynek a gála lesz az első akkordja. Másnap, június 19-én, szerdán Szent Pantaleimon nap lesz az intézménybenm, amely 9 órától Szent Pantaleimon misztériumjátékkal kezdődik.  Ezt követően 10 órától kutyás bemutató kezdődik, majd  10.30-tól séta a Szent Pantaleimon görögkatolikus templomban. 

A folytatásban június 20-án, csütörtékön DÖK-nap lesz, mégpedig az egészség jegyében. 8 órától táncos bemelegítéssel indítanak a táncpedagógusok közreműködésével, majd 8.30-10 óra között felsős sport vetélkedő lesz, az alsónak pedig salátakészítést szerveztek osztályszinten. 10-11-ig a felsősök reflexológus előadását hallgathatják meg, az alsó pedig akadályversenyen vehetek részt. 11-től pom-pom bemutatót láthatnak.

Június 21-én, péntek 17 órakor kezdődik a Szent Pantaleimon ballagási ünnepsége. Június 25-én Hajdúdorogra utaznak a pedagógusok tanévzáró érseki szentmisére, amely évzáró ünnepéllyel és agapéval lesz egybekötve. Június 27-én tartják a tanévzáró ünnepélyt az intézményben, 28-án pedig tanévzáró vacsora lesz a Szent Pantaleimon templom kertjében, ahol az elköszönő kollégákat is elbúcsúztatja a tantestület.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában