Ma folytatódik a koncertdömping

2024.06.13. 11:30

Ambrózia Fesztivál – erősen bekezdett az első nap - képgalériával

Már az első napon az antik istenek korába repített bennünket az Ambrózia fesztivál, bár az égiek nem voltak kegyesek a fesztiválozókhoz, kezdésre az eső ugyan már nem esett, de tavaszias, hűvös hőmérséklet sokak kedvét elvehette az esti builzástól. A szervezők kétségtelenül kitettek magukért, a fesztivál belső terei, a részletgazdag vizuális elemek, a monumentális nagyszínpad látványa egészen magával ragadó, hát ha még esti kivilágításban látja az ember, egészen szemkápráztató élmény, tényleg valahol az ókori Görögországban érezheti magát a fesztiválozó.

Varga Zsófia

Fantasztikus volt a hangulat

Fotó: Laczkó Izabella

A nagyszínpadon 18 órától beindult a nagyüzem és egymásnak adták a mikrofont a fellépők. Elsőként Kiss Kevin, 2022-es X-Faktor második helyezettje izzította a nagyérdeműt, majd Bruno X Spacc következett, a népszerű duó, kitett magáért, hozta a kötelezőt és felpörgette a rájuk váró egyre nagyobb tömeget. 

Fotó: Laczkó Izabella

Kétségtelenül a nap headliner előadója a Bagossy Brothers Company volt, akik fantasztikus közös utazásra invitálták a jelenlevőket, felvonultatták a legismertebb dalaikat, elhangzott a többek között a Vele utazom, Iszom a Bort, az Olyan ő, a Visszajövök, Élj a mának és a Maradj így. Az első dallomok felcsendülésétől kezdve együtt élt az együttes a közönséggel, fantasztikus energiák szabadultak fel, többen táncra perdültek és pillanatra nem volt megállás, mindenki együtt énekelte a jól ismert dalszövegeket. 

Fotó: Laczkó Izabella

Akik Pumped Gabot várták, sajnos nekik csalódniuk kellett, mivel a fellépése elmaradt, a fesztivál első napjának záróprodukciója Lotfi Begi volt, aki valósággal felrobbantotta a színpadot és óriási bulit varázsolt az addigra igencsak megcsappant létszámú közönségnek. Érdemes volt megvárni a DJ fellépését nagy partinak lehettünk tanúi, valószínűleg még az Olympos-i istenek is elégedetten csettintettek volna.

Fotó: Laczkó Izabella

Folytatás ma, Desh, Valmar, Dzsódló és Yamina várja a Ambróziára kilátogatókat, nincs megállás!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában