Előszállási gyűjtés

2024.06.20. 16:00

A jó állapotú, használt tanszernek is nagyon örülnek

Körmendi Erzsébet

Fotó: MW-archív

Az Előszállási Család-és Gyermekjóléti Szolgálat újra TANSZERGYŰJTÉST szervez! A gyermekekkel és kisgyermekes családokkal foglalkozó szakemberek ugyanis érzékelik - látják és tudják -, hogy sokaknak jelent gondot az iskolakezdés, nem futja a pénzükből minden felszerelésre. 

Még csak most ér véget a tanév, és máris a következő a téma?

- mondhatják! Igen. Mégpedig azért, mert esetleg ilyenkor szanálják ki azokat a holmikat, amelyek már nem kellenek. Nem teszik be a szekrénybe az iskolatáskát, tolltartót, ha tudják, hogy szeptemberre újat vesznek majd. Illetve az ünneplő ruhát sem biztos, hogy elteszik, ha már a mostani tanévzárón is éppen csak jó volt a gyerkőcre.

Fotó: KISS ANNAMARIE/MW-archív

Az iskolakezdés komoly megterhelést okoz a családoknak, ezért kérik az Előszállási Család-és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai: aki teheti támogassa Előszállás gyermekeit!

Szeretettel fogadnak új, illetve használt, de jó állapotú:

- iskolatáskát, tolltartót, tornazsákot

- füzeteket minden korosztálynak

- ceruzákat, tollakat, radírt, színes ceruzákat

- vonalzókat, hegyezőket

- uzsonnás dobozokat, kulacsokat

- ünneplő ruhát, inget, alkalmi és tornacipőket.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/archív

A felajánlásokat várják folyamatosan már tanév végétől a nyár folyamán a Család-és Gyermekjóléti Szolgálatnál bármikor (de kérik, indulás előtt telefonon egyeztessenek), illetve hétfő, szerda, péntek ügyfélfogadási időben. Cím: 2424 Előszállás, Balatoni út 37. Telefonszámok: Varga-Gyenge Ibolya 30/313-0504, Lajkó Ernesztina 30/313-0527

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában