Előadás, bemutató

2023.11.20. 16:30

Lokális válaszok globális problémákra

Közösségalkotó előadásra és beszélgetésre, valamint termékismertetővel egybekötött kóstolóra invitál a rácalmási SZEM Baráti Kör Egyesület november 21-én, kedden 17 órára a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtárba.

Balla Tibor

Forrás: dunakosar.hu

Fotó: jenifoto

A politikamentes előadás címe „Amit (még) ma megtehetsz”, előadója pedig Molnár József Dodi lesz, a téma pedig a globális problémákra adott lokális válaszok köre lesz. Olyan kérdésekre keresi majd a választ, mint hogy milyen társadalmi környezetben élünk, milyen a mai ember lelki-szellemi állapota? Értsük meg a folyamatokat, amik ide vezettek! Ez a megértés elindíthat olyan változásokat, amelyek által megszülethetnek a globális kihívásokra adott lokális válaszaink. Egy ilyen válasz a KosárKözösség. Ezt követően bemutatkozik a Dunakosár névre keresztelt dunaújvárosi KosárKözösség, amely megmutatja, hogyan lehet egészséges élelmiszert és egyéb helyi terméket vásárolni. A záró beszélgetést Csonka Melinda moderálja majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában