II. Polgári Nap Rácalmáson

2023.09.21. 15:00

Gazdaságpolitika és tudomány

A Rácalmási Polgári Egyesület szeptember 23-án rendezi II. Polgári napját az Almási Szalonban. A pódiumbeszélgetéseken szó lesz a felszámolt és értékesített Dunaferr jövőjéről, illetve eljön dr. Csókay András idegsebész főorvos is.

Várkonyi Zsolt

Dr. Csókay András idegsebész professzor

Fotó: Muzslay Péter/MW

A rendezvényre 15 órától várják az érdeklődőket, akik elsőként a Swingsome zenei formáció előadását hallgathatják meg, a rendezvény során egyébként többször is fellép az együttes. A Polgári Nap megnyitója 15:50-kor lesz, amelyen áldást mond Stermeczki András evangélikus lelkész. Ezt követően 16 órától „Összeomlás és újrakezdés – Hogyan tovább Dunaferr?” címmel – Samók Dávid közgazdásszal, korábbi miniszteri és parlamenti tanácsadóval beszélget Pribil Sándor. A kiemelt nyílt programon Csókay András, a nemzetközi hírű magyar idegsebész előadásának címe Jézussal és a Szűzanyával a tudományban. A főorvos példákat hoz arra, hogyan segíti a tudományt, benne a nehéz műtéteit (mint például a sziámi ikrek szétválasztása) a bennünk élő Jézus és az Istenanya Mária, ő meggyőződése szerint maga az igazság. A program során dr. Csókay András beszélgető partnere Fodor Endre lesz.

A szervezők várják az érdeklődőket a rácalmási Almási Szalonban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában