Foci

2023.06.02. 15:00

Kétszáz munkatárást vitte el az EL-döntőre a Hankook

A Hankook Tire Magyarország Kft. az UEFA Európa Liga hivatalos partnereként 200 jegyet vásárolt az UEFA Európa Liga Döntő Budapest 2023 rendezvényre, amelyeket dolgozói között osztott szét. A vállalat további 30 belépőt adományozott jótékony célokra, hogy fiatal sportolókat inspiráljon.

DUOL.hu

Fotó: Hankook

Felejthetetlen élményben részesítette azon szerencsés munkatársait a Hankook Tire Magyarország Kft., akik részt vehettek az UEFA Európa Liga döntőjén. A dolgozóknak több módon nyílt lehetőségük arra, hogy jegyhez jussanak, például a vállalaton belüli különböző sportversenyeken (labdarúgás, asztalitenisz, kosárlabda, darts) való eredményes szerepléssel vagy sorsolás útján.

Az UEFA Európa Ligához kapcsolódóan a vállalat több programot is szervezett a dolgozói számára. Ezek egyik fénypontja volt a győztesnek járó trófea kiállítása a vállalat Rácalmáson található gyárában, valamint Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó, az UEFA Európa Liga Döntő Budapest 2023 nagykövetének látogatása a gyárban.

“Vállalatunk 2012 óta az UEFA Európa Liga hivatalos partnere, és mivel idén Budapest adott otthont a sorozat döntőjének, nagy örömmel vettünk részt az esemény előkészületeiben, és szerettük volna megosztani az élményt a dolgozóinkkal és a fiatal tehetségekkel is" – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

A kupasorozat hivatalos partnereként a Hankooknak lehetősége volt 30 szponzori jegyet is vásárolni, és jótékony célokra felhasználni. Ezeket a belépőket a Dunaújváros PASE és a Rácalmás Sportegyesület labdarúgó klubok utánpótláskorú játékosainak adományozták, ezzel életre szóló emléket szerezve a fiatal sportolóknak.

A mérkőzésen néhány szurkolónak további oka volt az örömre, hiszen az sorozat döntőjének játékvezetőit kísérő gyerekek szintén a Hankook dolgozóinak gyermekei közül kerültek ki. A büszke szülők így szemtanúi lehettek annak, hogy csemetéik világklasszis játékosokkal osztják meg a pályát.

Fotó: Hankook

A Hankook prioritásként kezeli dolgozói elégedettségét, és örömmel ragadta meg a lehetőséget, hogy az UEFA Európa Liga hivatalos partnereként dolgozóival is megossza a kivételes esemény izgalmait. Azok a szerencsések, akik részt vehettek a döntőn, amely végül 1:1-es rendes játékidő után végül tizenegyesekkel dőlt el a Sevilla javára, egészen biztosan emlékezni fognak a mérkőzés adrenalindús óráira, és arra, hogy milyen kivételes érzés volt 67.000 emberrel együtt osztozni a szurkolás örömében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában