Hírösszefoglaló

2023.06.03. 21:00

Ezek voltak a szombati nap legfontosabb hírei – 2023. június 3.

Nézzük miről számoltunk be ma, összefoglaltuk a legfontosabb és legnépszerűbb híreket is.

duol.hu

Fotó: shutterstock.com

Felszállt a füst a Szalki-szigeten – képgalériával

Nem csillapodott az érdeklődés az ország legnagyobb grillpartija iránt.

Vaszjunyin szép és nehéz pillanatai Dunaújvárosból

Korábban Dunaújvárosból lett először válogatott, és az itt töltött időszak alapján Stephan Lundhot tartja a legjobb szakvezetőnek, akivel valaha dolgozott A fiatal edző bajnoki aranyérmet nyert a FEHA19 hokisainak U21-es csapatával, nem sokkal később pedig a DEAC Erste Ligában érdekelt együttesének vezetői bejelentették, a nyártól a fehérvári Artyom Vaszjunyin vezeti a hajdúságiak szebb napokat megélt felnőtt együttesét. A feladat nemes, ugyanakkor embert próbáló.

Zéró Tolerancia – a józanság és a tisztaság ünnepeként – képgalériával

Zéró Tolerancia címmel szervezett labdarúgó kupát a Találj Haza Rehabilitációs Alapítvány pénteken városunkban, a Panoráma úti sportpályán.

Most megmutathatták, hogy mit is tanultak!

Különleges, látványos elemekkel teli eseményre nyílt lehetőségünk betekintést nyerni pénteken. A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum – Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tartott ekkor gyakorlati vizsgát összesen huszonegy felszolgáló és szakács tanulónak a Centrum Tanétteremben.

Sportóriások is részt vesznek a dunaújvárosi tornacsarnok 50 éves gáláján

Ötven esztendővel ezelőtt, 1973. június 24-30. között rendezték meg Dunaújvárosban a IX. Nyári Úttörő Olimpiát. A DKSE tornaszakosztálya 2023. június 15-én 16.30 órától tartja megemlékezéssel egybekötött évzáró tornászgáláját, melyen a csarnok névadójára is sor kerül. A rendezvényre látogató Czifra Lili, Kovács Zsófia, Makai Lilla és Mayer Gréta válogatott tornászok mellett találkozhatnak korábbi olimpikonjainkkal és edzőikkel, így Horváth Lászlóné Pancsi nénivel, Óvári Évával, Lővei Máriával, Kovács Péterrel és Paprika Jenővel.

A friss zöldborsótól az akciós palántákig – galériával

„Ha itt a nyár, ugye komám, a szív a víznek szalutál” – jutott eszünkbe a dátum szerint első nyári piaci sétán. Most érdemes pótolni a tavasszal elmaradt palánták beszerzését. Az árusok szabadulni akarnak, az árak pedig jelentősen estek.

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és holnaptól már nem fog lemaradni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában