Rendkívüli közgyűlés

2023.06.09. 16:00

A régi mehet, jöhet az új

Péntek reggelre rendkívüli közgyűlést hívott össze Pintét Tamás polgármester, a testület egy napirendi pontban hozott döntést.

Brousil Csaba

Fotó: Laczkó Izabella

A közgyűlés korábbi határozatával döntött a „Villamos energia beszerzése Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata részére 2023. év második felére” tárgyú közbeszerzési eljárás megindításáról. A péntek reggelre összehívott rendkívüli közgyűlés tárgya a közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására irányult.

Fotó: Laczkó Izabella

A testület a benyújtott ajánlatok alapján az CYEB Energiakereskedő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot nyilvánította nyertesnek az eljárás mindkét része tekintetében és felhatalmazta a polgármestert a kapcsolódó szerződések aláírására. A Közgyűlés megállapította továbbá, hogy az eljárás mindkét része tekintetében a legkedvezőbb ajánlatot követő második legkedvezőbb érvényes ajánlatot az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ajánlattevő tette. A nyertes ajánlat összege az opcionális részeket is tartalmazó szerződéses mennyiségre vonatkozóan (a közbeszerzési díjjal együtt) az 1. rész vonatkozásában nettó 27.787.884 forint+Áfa összesen bruttó 35.290.612 forint; a 2. rész vonatkozásában nettó 64.879.838 forint+Áfa, összesen bruttó 82.397.394 forint; folyamatos teljesítéssel, és havonta történő számlázással.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt-vel meglévő, 2023. június 30-án lejáró szerződésekre a 2023. július 1-vel kezdődő időszak villamos energia ellátására vonatkozó eljárás lezárásáról 2023. június 9-ig kellett döntést hoznia a testületnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában