Sajnálatos

2023.05.01. 08:05

Súlyos sérülés a DKKA-nál, Arany Rebeka elülső keresztszalagja elszakadt

A NEKA elleni szombati bajnoki mérkőzésről hiányzott a DKKA jobbszélsője, Arany Rebeka. Vasárnap kiderült, hogy miért, ugyanis a meccs előtti egyik edzésen megsérült, méghozzá a vizsgálatok szerint nagyon súlyosan.

G. P.

Arany Rebekára hosszú kihagyás vár

Fotó: Laczkó Izabella

A DKKA hivatalos közösségi oldala vasárnap kora este közölte a hírt, miszerint a fiatal jobbszélső, Arany Rebeka a szombati meccsre készülve edzésen egy rossz mozdulat után megsérült. Kiderült, hogy Rebekának elszakadt az elülső keresztszalagja, illetve a porc is sérült, így a játékosra hosszú felépülés és kihagyás vár.

A 2000-es születésű Arany Rebeka 2022 szeptemberben érkezett Debrecenből kölcsönben, majd idén februárban írta alá új szerződését a Kohásszal, így a következő szezonban is marad a klubnál. Ráaádásul már nem kölcsönben, miután sikerült megszerezni a játékjogát. Most azonban a klubnak meg kell oldania a pótlását a szélsőnek, aki az évad eddigi 23 mérkőzésén 64 gólt szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában