Térrendezés

2023.05.03. 12:00

Folytatódnak a fejlesztések Sárosdon

Az elmúlt időszakban a településen megújult az orvosi rendelő, az óvoda, a gyógyszertár, a szociális alapellátó központ és felépült egy immáron telt házzal működő bölcsőde is. A fejlesztések sora azonban még nem zárult le.

HÉJJ VIVIEN / feol

Hamarosan megújul a Perkátai és a Hantosi út ölelésében lévő zöldterület

Fotó: Pesti Tamás – FMH-Archív

A folytatásról Dunkl Gergely polgármester tájékoztatta a helyieket: a következő nagy beruházás során Y elágazás és környéke újulhat meg. 

– Régóta problémát okoz a csomópont biztonságossá tétele. Első körben a Szabadegyházi utat kiegyenesítjük a Hársfa utca irányába, ezáltal biztonságos övezetet tudunk kialakítani a csomópontnál parkolók kialakításával, kerékpárút építésével és teljes térrendezéssel. – sorolta a közeljövő terveit Sárosd polgármestere, hozzátéve, a parkolókra nagy szükség van, hiszen a település intézményeiben rengetegen dolgoznak, illetve nagyon sokan igénybe veszik a helyben elérhető szolgáltatásokat.

A projekt jelenlegi szakaszában az önkormányzat hamarosan építési engedélyezési eljárásra nyújtja be a már elkészült tervdokumentációkat.

Forrás: feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában