Odateszik magukat

2023.05.09. 21:00

Csődör ötös hódít majd Nagykarácsonyban

Török Tímea

Fotó: Balogh Tamás

Lovas napra várják az érdeklődőket a szervezők a nagykarácsonyi sportpályára 2023. május 20-án, szombaton 10 órától.

A jó hangulatról színes programkínálat gondoskodik, amelyben szerepelnek fogathajtó, díjlovas és csikós bemutatók, tombolasorsolás, kiállítások, vásári forgatag, büfé, lovagoltatás és hintózás, a legkisebbeknek pedig ugrálóvárral, lufihajtogatással és arcfestéssel készülnek a szervezők.

A Ma No Ka névre keresztelt esemény hivatalos megnyitója után, 13 órát követően bemutatkozik majd Szopori Zsolt és fogata, Halasi Judit díjlovas a Halasi Lovassport képviseletében. Díjugrató és military bemutatóval érkezik Sári Ádám a B5 Lovassport Egyesülettől, négyesfogat-bemutatót tart majd Szántó József és fogata, valamint a nagy sikerű csíkos csapatot is láthatja ismét a lovakat szerető közönség Hollósy Botond, Szopori Zsolt, Forster József közreműködésével.

A tombolasorsolás után 16 óra 30 perctől pusztaötös-bemutatóval kedveskednek majd a nagykarácsonyi pályán az érdeklődőknek Hollósy Botond jóvoltából.

Bár a belépő 500 forint, de 14 év alattiaknak ingyenes, és aki csatlakozik az eseményhez kapcsolódó nyereményjátékhoz, családi belépőt és a helyszínen beváltható Ma No Ka zsetonokat nyerhet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában