Kékhír

2023.05.30. 18:00

A Fejér vármegyei rendőrök közel 4000 járművet ellenőriztek

police.hu

Forrás: police.hu

Az egyenruhások 2023. május 28-29-én vármegye szerte több településen is ellenőrizték a járművezetőket. A fokozott ellenőrzés főként az ittas járművezetésre terjedt ki, de rendőrök valamennyi észlelt jogsértővel szemben intézkedtek.

Az akció során közel 4000 sofőrt ellenőriztek, melyből 12 fővel szemben indítottak ittas vezetés miatt eljárást, 148 fővel szemben helyszíni bírságot, 103 fővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, valamint 39 személy kapcsán eljárás indult kollégáink feljelentése alapján.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas járművezetés kiemelt baleseti kockázatot jelent, ezért kérjük a közlekedőket, hogy alkohol fogyasztását követően senki ne üljön a jármű volánja mögé! A balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania a közlekedési szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában