Egyszerű gasztronómia
2023.04.01. 07:00
Íme egy frappáns recept, almával
Agárdy Csaba
A gasztronómia minden válfajának nagy kedvelője, tisztelője vagyok, és nem azért, mert manapság ez olyan divatos. Régi keletű nálam a vonzalom, a családunknak mindig volt valamilyen vendéglátóipari egysége, általános iskolás koromban – hetvenes évek – már indultam főzőversenyen, igaz, nagy sikert nem aratott a borsólevesem. A gasztronómia iránti elkötelezettségem egyik jele, hogy elég komoly szakirodalmam van a témakörben. A minap elővettem egy szakácskönyvet, most minden komment nélkül közlök belőle egy frappáns receptet. „Negyedre vágjuk a kimagozott almát, nyársra tűzve megpirítjuk. Finom édes lesz a melegtől.” Ennyi!
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre