Képviselő-testületi ülés

2023.04.25. 13:00

A gyermekorvosi ellátásról is dönt a pusztaszabolcsi testület

Szerdán, azaz április 26-án 17 órai kezdettel tartja soron következő képviselő-testületi ülését Pusztaszabolcs önkormányzata. A helyszín ezúttal is a polgármesteri hivatal ülésterme.

HÉJJ VIVIEN / feol.hu

Közintézményeket érintő kérdéseket is tárgyal a testület

Fotó: FMH-archív / Nagy Norbert

Tizenegy napirendi pontot tárgyal következő ülésén Pusztaszabolcs önkormányzata. A testület elé kerül a művelődési ház könyvtári tevékenységről szóló 2022. évi beszámolója, valamint az intézmény idei évi munkatervéről is jelen ülésen szavazhatnak a jelenlévő képviselők. Ugyancsak a napirendi pontok közt szerepel a Szociális és Gyermekjóléti Intézmény szakmai beszámolója, valamint az idei évi szakmai programterve.

A képviselők és a jelenlévők továbbá tájékoztatást kapnak az óvoda és a bölcsőde szakmai ellenőrzésről, valamint a főzőkonyhát érintő közegészségügyi ellenőrzés eredményéről. A testületi ülésen résztvevők a polgármesteri hivatal 2022. évi tevékenységéről hallgatnak összegzést, valamint a képviselők a gyermekorvosi rendelés idejének változtatásáról is dönthetnek.

Forrás: feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában