Összeállítás

2023.02.24. 08:00

Sokszínű programok várnak ránk a hétvégén

Mindenkinek ígérkezik egy-egy jó rendezvény a hétvégére, csak a választás lesz a nehéz.

Török Tímea

Fotó: archív

A Móricz Zsigmond Általános Iskola szülői szervezete minden évben hagyományosan megrendezi a szülői bált, amely az iskola fejlesztését hivatott támogatni. Az esemény idén február 24-én, pénteken, 19 órakor kezdődik a Campus étteremben. 

Két helyen is megmutathatják a „disznólkodás” kedvelői, hogy véleményük szerint milyen is a jó sült kolbász. Február 25-én Kulcson és Dunaújvárosban is lesz bizonyítási lehetőségük a csapatoknak. Ráadásul mindkét rendezvényen remek kísérőprogramokkal is készülnek a szervezők. Dunaújvárosban a Pentelei Mentálhigiénés Általános Iskolában déli 12 órától várják az érdeklődőket. Fellép a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes és a Pentelei Kéknefelejcs Hagyományőrző Népdalkör. 

Kulcson röviddel reggel 7 óra után kezdődnek a programok, ahol déli 12 órakor Farkas Lajos múzeumigazgató beszél a télűző szokásokról, és a busók is tiszteletüket teszik majd. 

Végül Szűcs Antal Gábor (Skorpió, Dinamit, Ős-Bikini) és Horváth János (Digitál, Gipsy Kings Experience), a két gitárvirtuóz koncertjét ajánlom az olvasók figyelmébe február 25-én, szombaton, este 8 órakor a Juharos étteremben. Ha egyszerre mindkettőjük fellép egy műsorban, ráadásul együtt, akkor ez csakis egy latin karnevál lehet – erre számíthatunk a Juharosban is. 

Vezető képünk illusztráció. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában