Végeredmény

2023.02.15. 10:00

Olvasóink döntöttek: ők nyerték Az év embere, Az év sportolója és Az év edzője elismeréseket

Az elmúlt hetekben Olvasóink több ezer voksot adtak le Az év embere, Az év sportolója és Az év edzője közönségdíj szavazásán. Mutatjuk a győzteseket

duol.hu

Pribil Sándor, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány vezetője

Fotó: Zsedrovits Enikő

A Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu február 1-jén indította útjára Az év embere,  Az év sportolója és a Az év edzője közönségszavazását. 
A jelöltek a saját területükön kimagasló eredményt értek el, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt esztendőben. Célunk az volt, hogy olvasóink segítségével díjazzuk és elismerjük nem mindennapi munkásságukat.

Nyikos Veronika Fotó. DH-archív

Olvasóink két héten keresztül voksolhattak Dunaújváros és térsége kiválóságaira. Döntésük alapján az alábbi végeredmény született:

Az év embere 2022 közönségdíjat Pribil Sándor - a Vérlovagok egyik alapítója, a dunaújvárosi hajléktalanellátás vezetője, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány elnöke veheti át. 

Kovács-Seres Hunor
Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az év sportolója 2022 közönségszavazáson négy kategóriában várták a szavazatokat a jelöltek. A legjobb női sportolónak járó díjat Nyikos Veronika birkózónak ítélték oda olvasóink. A legjobb férfi sportolónak járó díjat Kovács-Seres Hunor úszó veheti át. A legjobb női csapat a DAC kézilabda csapata lett. A legjobb férficsapatnak a DKSE U19 röplabda csapatát választották a voksolók. Az év edzője 2022-ben Kiss Károly kiváló birkózó edző lett.

A győzteseknek gratulálunk, a közönségszavazásra felkért valamennyi jelöltnek pedig köszönjük a részvételt, és ebben az évben is kívánunk valamennyiüknek további sikereket!
A díjakat egy ünnepség keretében nyújtjuk át a díjazottaknak, várhatóan február második felében. Ennek pontos helyéről és dátumáról értesítjük az érintetteket.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában