DUE-infó

2023.02.22. 17:00

Hamarosan megkezdődik a felvételi jelentkezések feldolgozása

duol.hu

Forrás: uniduna.hu

„A jelentkezési időszak lezárása után megkezdődik az adatok feldolgozása, kiépül a felvételi eljárás központi nyilvántartása. Áprilistól lesz újra dolga a felvételizőknek: az E-felvételi felületét a tavaszi ügyintézési időszakban is figyelemmel kell kísérniük, írja az uniduna.hu.

A jelentkezési határidőt követően elkezdődik az E-felvételiben rögzített adatok és feltöltött dokumentumok feldolgozása, amikor az adatfeldolgozó munkatársak is átnézik az adatbázisban szereplő adatokat, illetve dokumentumokat.

A felvételi eljárás menetrendje szerint legkésőbb április 20-tól lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ekkor a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve, ha szükséges, hiánypótlásra.

Ekkortól az E-felvételiben lehet nyomon követni a rögzített adatokat, ellenőrizni a feltöltött dokumentumok feldolgozottsági státuszát, valamint itt lehet majd látni a vizsgaeredményeket, a felvételi pontokat, majd pedig a besorolási döntésről szóló határozatot.” – tudhattuk meg a Felvi.hu tájékoztatásából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában