Fejlesztés

2023.02.14. 12:40

Átadták a Sárbogárdi Rendőrkapitányság új épületét

duol.hu

Fotók forrása: Dr. Molnár Krisztián Facebook oldala

2023. február 14-én a Sárbogárdi Rendőrkapitányság új épületét átadta Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Rétvári Bence államtitkár, miniszterhelyettes, excellenciás Spányi Antal megyéspüspök, Kovács István rendőr vezérőrnagy, országos gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes, Szabó Vendel rendőr ezredes, rendőrfőkapitány, Kovács Ferenc rendőr ezredes, rendőrkapitány, Varga Gábor országgyűlési képviselő, Dr. Simon László főispán és dr. Dr. Sükösd Tamás Sárbogárd polgármestere.

 

A 100%-ban hazai forrásból, Magyarország Kormánya mintegy 3 milliárd forintos támogatásával, zöldmezős beruházásban épült több mint 1200 négyzetméter alapterületű kapitányságon mintegy százan dolgoznak modern, a kor minden kihívásának megfelelő, 21. századi körülmények között, biztosítva az állampolgárok számára is a kultúrált ügyintézést. A jelenlegi energiaválságban kiemelten fontos az épület környezettudatos, energiahatékony kialakítása: víz- és hőszivattyú, valamint napelemes rendszer került kiépítésre az új kapitánysági épületben, melyet excellenciás Spányi Antal megyéspüspök úr áldott meg.

 

Dr. Molnár Krisztián a közösségi oldalán gratulált Sárbogárdnak a fejlesztéshez! Jó egészséget és eredményes munkát kívánt a szolgálatot teljesítő rendőröknek!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában