Bekerült a legjobb háromba

2022.12.30. 17:34

Kovács Zsófia lehet az Év női sportolója

Pénteken 15 órától tartott sajtótájékoztatót a Magyar Sportújságírók Szövetsége a tíz nap múlva, január 9-én esedékes M4 Sport – Az Év Sportolója Gála új helyszínén, a budapesti Operaházban. Az eseményen kiderült, kategóriánként ki az a három jelölt, akinek esélye maradt a cím elnyerésére.

Nso.hu

A DKSE kiválósága, Kovács Zsófia ugrásban harmadik Európa-bajnoki címét szerezte

Fotó: FI/NS

Az Év férfi és női sportolója, az Év edzője, az Év csapata (külön véve a hagyományos csapatsportokat és az egyéni sportágak csapatversenyeit), továbbá az Év fogyatékos csapata, az Év férfi és női parasportolója kategóriákban hirdették ki a szűkített, hármas listákat.

Szintén fény derült arra, hogy mely három jelölt közül került ki az Év sportpillanata. Erre nem a sportújságírók, hanem a szurkolók szavazhattak az M4 Sport honlapján.

Idén harmadszor díjazzák az Év e-sportolóját és az Év szabadidős sportrendezvényét is, ezekben a kategóriákban is pénteken derült fény a három-három jelölt kilétére.

A JELÖLTEK

AZ ÉV NŐI SPORTOLÓJA

  • GULYÁS MICHELLE (öttusázó, egyéniben világbajnoki 2., Világkupa-3, csapatban vb-3.)
  • KOVÁCS ZSÓFIA (tornász, Európa-bajnok ugrásban)
  • KOZÁK LUCA (atléta, Európa-bajnoki ezüstérmes 100 m gátfutásban)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában