Így Szilvesztereztek Ti!

2022.12.31. 08:00

Kölnben élnek és dolgoznak, ám az évvégi ünnepeket rendre Magyarországon töltik

Szabó Szabolcs

Szabó Renáta és Florian Schröder Kölnben élnek és dolgoznak, ám az évvégi ünnepeket rendre Magyarországon töltik Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Hagyományosan Magyarországon tölti az év végi ünnepeket a rácalmási születésű, jelenleg Kölnben élő és építészként dolgozó Szabó Renáta és vőlegénye Florian Schröder. A karácsonykor érkező pár az elmúlt napokban, a már szokásosnak tekinthető menetrend szerint a családi és baráti meghívásoknak tett eleget. Emellett jutott idő feltöltődésre, kirándulásra, rövidebb bringatúrára is.

- Az elmúlt években nagyobb baráti társasággal, részben régi egyetemi csoporttársakkal búcsúztattuk az óévet, ám változnak az idők… Sokaknál a 2022-es évben érkezett meg az első gyerkőc, így a szilveszteri házibuli egyelőre szünetel. Nincs ezzel semmi gond. Soha nem éreztük, hogy csak azért mert Szilveszter napja van, kötelező elmenni valahová. Ez is egy este a többi között. Mi családi körben, a testvéreméknél fogunk koccintani, bízván abban, hogy jóval nyugalmasabb, kevesebb konfliktussal járó év vár ránk mint a most leköszönő – mondta el Renáta és Florian.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában