Társlapunk összegyűjtötte a Baptista Szeretetszolgálat megyei adománypontjait

2022.12.05. 11:00

December 18-ig fogadják a felajánlásokat

Javában zajlik a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz-akciója. Egészen december 18-ig megyeszerte is több helyszínen fogadják az adományokat annak érdekében, hogy szebbé tegyék a gyerekek karácsonyát. 

Feol.hu

Néhány nap alatt is sok ajándékcsomag érkezett Fotó: MW-archív

Fotós: AS

A Baptista Szeretetszolgálat évről évre útjára indítja a kezdeményezését, amelynek célja, hogy a cipősdobozokba zárt ajándékokkal minél több gyermek karácsonyát tegyék szebbé. 

Ezen a mostani télen november 25-én kezdődött el az akció, az elmúlt néhány nap alatt pedig már csaknem 2500 csomag gyűlt össze országszerte, ami nagy örömmel tölti el a szolgálat munkatársait. 

A kezdeményezés weboldalán számos tippet kaphatnak a jótékonykodni vágyók, mit is rejtsenek a csomagokra, hogy az valódi örömöt szerezzen annak a gyermeknek, aki megkapja. 

Nagyon fontos azonban, hogy a dobozon a felajánló tüntesse fel, hogy milyen nemű és milyen korú gyermeknek szánja az ajándékot. Az akció december 18-ig tart, egészen addig Fejér megye több pontján is le lehet adni a csomagokat. 

Társlapunk, a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségének munkatársa összegyűjtötte a megyei adománypontokat, amelyből a helyiek és a környékbeliek a következők: 

  • Dunaújváros, Aranyvölgyi út 6. (OIL! benzinkút), 
  • Dunaújváros, Béke tér 3. (Duna Plazma), 
  • Kisapostag, Széchenyi utca 7. (kisapostagi Mosolykert óvoda), 
  • Mezőfalva, Kisfaludy Károly utca hrsz. 408/2/A (OIL! benzinkút), 
  • Nagyvenyim, Fő utca 18/1 (OIL! benzinkút). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában