Fontos mérföldkőhöz ért a Dunaferr középiskola hét osztálya

2022.12.02. 23:26

Egy este róluk és értük

Életük egyik fontos mérföldkövéhez értek pénteken a Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola végzősei: délután a központi épületbe, este pedig a villamos tagintézménybe járó fiatalokat köszöntötték a szalagavató ünnepségen.

Molnár Emese

Fotó: Laczkó Izabella

Különleges naphoz értek múlt pénteken a Dunaferr középiskola végzősei, amelyre már jó ideje készültek. Ekkor tartották a szalagavató ünnepséget, és mivel hét osztályról volt szó, két külön ceremónia keretében tartották meg a rendezvényt. Mindegyik műsor ugyanolyan színvonalasra, meghatóra és emlékezetesre sikeredett, amelyben a gyönyörű keringőktől kezdve a humoros, játékos elemeken át a szalagtűzésig minden tökéletes volt, látványában és hangulatában egyaránt. A tanulókat Baráth Artur, az iskola igazgatója köszöntötte. Mint mondta, egy ilyen esemény általában csak egyszer adatik meg az ember életében, és rengeteg érzelemmel teli út vezet idáig. A kezdetben még félős diákokból lázadó kamaszok válnak, majd érett fiatalként a felnőttkor küszöbéhez érnek, mint most ők is, és ez így van rendjén. Azt kívánta a végzősöknek, hogy bármerre is folytatódjon majd életük, az itt szerzett élményeik, barátságaik kísérjék el őket örökre, és éljék meg ezen ünnep magasztosságát, őrizzék meg a tanáraikat, az iskolájukat az emlékeikben, ahová természetesen mindig visszavárják őket. A műsorok fénypontja maga a szalagok feltűzése volt, amely egészen a vizsgákig kíséri a fiatalokat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában