Toborzás

2022.11.30. 11:00

Még mindig várják a jelentkezőket

A Paksi és a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a napokban határvadászokat toboroztak. Az érdeklődők részére a rend őrei szórólapokat osztottak, amelyek információkat nyújtanak a szerződéses határvadász-jogviszonyról.

duol.hu

A toborzón a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket. A határvadászok képzésével kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes. 
A Legyél Te is Rendőr Face­book-oldalon is folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász-hivatással. Az érdeklődők a városi rend­őrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást. A szerződéses határvadászképzés időtartama 160 óra. A képzés során a kényszerítő eszközök alkalmazásával kapcsolatos elméleti ismereteket, valamint azok gyakorlati alkalmazását is tanulják a jelöltek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában