A piac 13 órakor nyitja meg kapuit

2022.11.17. 09:00

Kincses Kert piac: téli időszámítás!

duol.hu

November 19-én délután csaknem nyolcvan őstermelő, kistermelő és kézműves termékeket előállító árus gazdag termékkínálatával várja a vásárlókat a Szalki-szigeti kemping területén a Dunai Kincses Kert termelői és kézműves piac. A téli időszámításra áttérve a piac 13 órakor nyitja meg kapuit, és egészen 16 óráig várják a vevőket. 

Karácsony közeledtével az árusok java része kézzel alkotott dekorációkkal, ajándékba adható termékekkel, illetve ajándékcsomagokkal is készül. Az ínyencek válogathatnak a hosszú érlelésű sajtok, a finom pálinkák, a különleges mézek, az ízletes gyümölcs­szörpök, az egészséges friss zöldségek, vagy éppen a fürjtojással készített házitészták kínálatából. 
Igazi újdonság lesz a novemberi piacon a Nagyvenyimen, családi gazdálkodásban ter­mesztett, frissen szedett kivi. A magyar gyümölcs nem utazik hetekig tengeri konténerekben, így megőrzi magas C-vitamin-tartalmát és értékes tápanyagait. Ha tehetik, kóstolják meg! 

Vezető képünk archív. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában