Jótékonysági felhívás

2022.11.28. 09:00

Jót, szívből! Mert legyen a karácsony ünnepe mindenkié!

Ezzel a gondolattal kereste fel partnereit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség DLSZ Teamje, osztotta meg felhívásukat lapunkkal Petrás Gábor a labdarúgó-szövetség főtitkára.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Pixabay

Hozzátéve egyebek mellett azt is, hogy a „Jót, szívből – Dunaújvárosért!” elnevezésű akció egyben a jótékonysági sorozatuk következő eseménye. A szövetség partnerei azonnal csatlakoztak a felhíváshoz, amelynek révén öt családnak tudják majd ebben az évben szebbé tenni a karácsonyát. 
A családok kiválasztásában a dunaújvárosi Útkeresés Segítő Szolgálat vezetője, Mészárosné Libor Ágnes és munkatársai nyújtanak segítséget a szövetségnek. A partnerek, támogatók közreműködésével, a felajánlásaiknak köszönhetően idén mind az öt család egy fenyőfát, hozzá tartozó fenyőfatalpat, szaloncukrot, díszeket kap ajándékba, amit december 22-én – szenteste előtt két nappal – ad át a szövetség a családoknak. December 24-én pedig az ünnepi vacsorát adják át az érintetteknek a labdarúgó-szövetség önkéntesei. Az alábbi finomságok kerülnek majd idén karácsonykor mind az öt család ünnepi asztalára a partnerek jóvoltából: halászlé, frissensültek, töltött káposzta, mákos és diós bejgli, kakaós kalács. 
A családok gyermekei személyre szabott ajándékokat (labda, baba, társasjátékok) kapnak, amelyeket az otthonukban, a családjukkal közösen állított fa alatt találnak a csemeték. Mert adni valóban öröm és nagyon jó érzés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában