Több milliárd forintból - zöldmezős beruházás

2022.11.11. 16:14

A Magyar Posta logisztikai depóját dunaújvárosi cég építette

duol.hu

Fotó: Grabarics Kft.

A Grabarics Kft. zöldmezős beruházással több milliárd forintból építette meg a Magyar Posta új logisztikai depóját Veszprémben, tette közzé a Grabarics Kft. a közösségi médiában. 

Az új üzemcsarnok kétszer akkora lett, mint a régi épületük volt, a bruttó alapterület mintegy 5 500 négyzetméter kiterjedésű. A létesítmény előregyártott vasbeton vázszerkezetét a Grabarics Vasbeton tervezte és gyártotta. A csarnokot mintegy 15 000 négyzetméternyi külső burkolt terület veszi körül. Az üzem a mai modern csomaglogisztikai elvárásoknak megfelelően, a postai igények alapján került megépítésre: két oldalán 7 darab dokkoló és 6 darab szintbeli ipari, valamint 2 extra kapu került elhelyezésre, melyek a kézbesítő járművek, illetve a szállító kamionok kezelését, a csomagok rakodását segítik majd. A depóban több mint 160 fő foglalkoztatását tervezi a Posta, számukra ideális munkakörülményeket biztosít az új épület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában