Tematikus műsor

2022.10.21. 18:00

Műsorváltozás a Hír TV-ben az ünnepi hétvégén

2022. október 22-én szombaton 9 órától indul a Hír TV rendkívüli élő műsorfolyama.

DH-információ

A programot a Háború Ukrajnából és a Mozaik ismert arcai: Gyürky Enikő és Szani Roland vezeti majd. 

Saját 56-os emlékeiről mesél  Juhász Árpád geológus és Bodrogi Gyula, akit akkor főiskolásként nem csak a forradalom, hanem a szerelem szele is megcsapott. 

11.30-kor megszakítjuk az ünnepi műsort. ’Mit miért tesz a Kormány’ címmel ugyanis Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter válaszol a sajtó kérdéseire. A Kormányinfót a Hír TV szokás szerint végig élőben közvetíti. 

13.00 óra után folytatódik a tematikus nap.   

Itt lesz Kiss Gergely olimpiai bajnokvízilabdázó, beszélünk a taxisblokádról, és véres 2006-os eseményekről is. Itt lesz Császár Attila riporter, Fritz Tamás politológus és Máthé Áron történész. 

 És érkezik hozzánk Kovács Ákos Kossuth-díjas zenész, akikkel a művészet és 1956 kapcsolatáról fogunk beszélni. 

15.00-tól élőben közvetítjük a műegyetemi ünnepséget, ahol beszédet mond: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.  

16.00 órától a Hír TV nézői kameráink segítségével végig követhetik a hagyományos fáklyás felvonulást  

19.10-kor kezdődik a Tanú című magyar filmszatíra  

21.10-től sugározza a csatorna az ’Elkutattuk’ című dokumentumfilmet: Hann Endre beperelte Kálomista Gábort az Elk*rtuk miatt. A producer azonban filmes stábbal érkezett a bíróságra.  

2022. OKTÓBER 23. (VASÁRNAP) 

9.00-tól közvetítjük a Parlament elől, a Kossuth térről az ünnepélyes zászlófelvonást 

10.30-tól A Hír TV élőben közvetíti Zalaegerszegről a Mindszentyneum átadóünnepségét. Felszólal a kormányfő. Orbán Viktor miniszterelnök beszédét is a Hír TV-n követhetik a nézők. 

Nap közben folyamatosan beszámolunk az ünnephez kapcsolódó programokról. 

A Terror Háza Múzeumban a Hősök falánál egész napos protokollmentes gyertyagyújtás, a 301-es parcellában pedig egész napos szintén nem formális megemlékezés lesz.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában