DUE

2022.10.12. 13:00

Kezdetét vette az idei beiskolázási roadshow

A diákok előadások keretében ismerhetik meg az intézményi képzéseket és lehetőségeket jövőbeli hallgatóként.

duol.hu

Fotó: uniduna

A 2022-es év első állomásán szeptember 22-én járt a csapat, a pusztaszabolcsi Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikumában. Az idei évben is fontos az Egyetem számára, hogy az érdeklődők személyesen is új ismeretekkel gazdagodhassanak intézménnyel kapcsolatban.

Ezt követte a dunaföldvári Magyar László Gimnázium szeptember 28. és 30. napján. Ahogy mindig, a prezentáció most is remek hangulatban telt, a hallgatóság változatos kérdésekkel mutatta ki érdeklődését az Egyetemen rendelkezésre álló különböző képzések iránt.

Ebben az időszakban sor került még előadásra a sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnáziumban is szeptember 29-én.

A beiskolázási csapat ezt követően Salgótarjánban járt, október 5-én a Nógrád megyei „Pályaválasztási Kiállítás 2022” rendezvénysorozat keretein belül megvalósult karrierbörzéjén.

 

A kezdeti időszakot Kunszentmiklóson zárták a kollégák a Virágh Gedeon Technikumban október 7-én. További információ a 2022/2023-as felvételi időszakról a linkre kattintva elérhető: https://www.uniduna.hu/felveteli-2022

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában