Rudas iskola

2022.10.12. 11:00

Gólyaavató a Rudas iskolában

Molnár Emese

A programra előzetes feladatokat is kaptak a fiatalok

Fotó: Laczkó Izabella

Remek hangulatban telt a kedd délután a Rudas Közgazdasági Technikum kilencedik évfolyamos diákjai számára, ami persze nem meglepő. Ezen a napon is ők voltak a főszereplők, gólyaavatót szerveztek számukra, amelyet fogadalomtétellel zártak, ezzel pedig immáron hivatalosan is a rudasosok nagy családjába tartoznak. Mint azt Szemenyei István, az intézmény igazgatója lapunknak elmondta, az új tanulók beilleszkedését segítve egy kétnapos gólyatáborral kezdték a közösségépítést a Balaton partján. 
Aztán szeptember végén Gólyafészek névvel hirdettek egy olyan találkozót, amelyen beszámolhattak a fiatalok az eddigi tapasztalataikról egymásnak, a diáktársaknak, a pedagógusoknak. Kedden pedig elérkezett a gólyaavató, amelyre már előzetesen is készülniük kellett, például a zászlókészítés is a feladatok között volt, illetve egy közös táncot is gyakorolni kellett, amellyel kezdetét vette az október 11-i délutáni kavalkád. Idén a 10. c-sek szervezték a humorral teli feladatokat, a kilencedikesek pedig sikeresen teljesítették a próbákat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában