Dunaújváros

2022.10.19. 08:00

Adományt gyűjtenek a gálán

Jótékonysági gálaesttel készül a Dunaújvárosi Óvoda a Bartók-színházban.

Szente Patrícia

Az óvodások is fellépnek a rendezvényen

Fotó: Archív/ Szabóné Zsedrovits Enikő

Az október 21-én tartandó eseményre nagycsoportos óvodások, valamint óvodapedagógusok egyaránt szuper műsorral készülnek, de ismert előadóművészek is remek produkcióval gondoskodnak majd a kellemes hangulatról. 
Lelkesen dolgoznak a Dunaújvárosi Óvoda számos tag­intézményének pedagógusai és óvodásai a pénteki jótékonysági esemény szervezésén. Az est célja a Bóbita tagóvodában, továbbá a Duna-parti tagóvodában található gyermekmosdók felújítása, amit a gálaest alkalmával egy széles körű közösségi összefogás eredményeként kíván elérni az óvodaközösség. Az adományokból az óvoda kétmillió forintot szeretne összegyűjteni, ezzel az összeggel tudnák megkezdeni a két tagintézmény mosdóinak teljes körű renoválását. 
A 17 órakor kezdődő rendezvényre szeretettel várnak minden szülőt és szórakozni vágyót. Belépőjegyet a Dunaújvárosi Óvoda központjában, illetve bármelyik tagóvodában vásárolhatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában