Az Igazgató Úr is becsekkolt a reptéren!

2022.09.03. 13:00

Stílusosan vágtak neki az idei tanévnek a dunaújvárosi középiskolások (videó)

Elindult az idei tanév, és bár vége a nyári szünetnek, ami sokaknak fájó pont lehet, a Dunaújvárosi SzC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola diákjai megmutatták, hogy mégsem olyan nehéz az iskolatáska, mint amilyennek elsőre tűnhet.

feol.hu

2022.08.28 Őcsény. Őcsényben a repülős napokat tartottak. kisebb légibemutatókkal és repülési lehetőséggel várták az oda látogatókat a rendezők. fotó_Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

A Dunaújvárosi SzC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában, mint az ország többi oktatási intézményében, évnyitó ünnepséggel kezdődött az év, az ünnepség egyes pontjai viszont nagyban eltértek a megszokottól.

A középiskolások Magyar András igazgatóval karöltve, partihangulatban, Korda György, Reptér című klasszikusára bulizva vágtak neki az idei tanévnek. Egy biztos, hangulatkeltésből és kreativitásból már jelesre vizsgáztak mind a tanulók, mind pedig az intézmény igazgatója - írja a Feol.hu.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában