Dunaújváros

2022.09.21. 08:00

Már igényelhető a pótfűtés

duol.hu

Október 15-ig tarthat a pótfűtési időszak

Fotó: MW archív

A DVG Zrt. távhőszolgáltatási szerződéseinek általános szerződési feltételei szerint a pótfűtést a felhasználó vagy képviselője külön írásbeli kérése alapján, elegendő igény esetén a DVG Zrt. biztosítja, amennyiben azt a felhasználó legalább három napon keresztül folyamatosan igénybe veszi, és azt az esedékesség előtt harminchat órával bejelenti. 
A pótfűtési időszak alatt minden évben a szeptember 15. és október 15. között, illetve április 15. és május 15. közötti időszak értendő. A felhasználó rendelkezése hiányában a pótfűtést nem indítja meg a szolgáltató. 
A távhőszolgáltatónak abban az esetben kell távfűtést biztosítani, amennyiben a napi átlaghőmérséklet 10 °C alá csökken, vagy két egymást követő napon át várhatóan 12 °C alatt marad. Utóbbi hőmérsékleti feltételek hiánya esetén a DVG Zrt.-nek a távhőtermelő létesítményeket le kell állítania. Aki a távfűtésre igényt tart, kérését szíveskedjen a [email protected] e-mail-címre vagy postai úton a DVG Zrt. titkárságára (2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 1.) eljuttatni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában