Szociális-díj

2022.09.06. 17:00

Írásban várják a városlakók javaslatait

Brousil Csaba

Szeptember 20-ig bárki javaslatot tehet írásban a Szociális Munkáért Dunaújváros díjra, amelyet az önkormányzat egy korábbi rendeletével alapított. Az elismerés olyan személynek adományozható, aki a városban a szociális munka területén kiemelkedő tevékenységet fejtett ki a lakosság szolgálatában, a közéleti munkában. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható, az elhunyt személy halálát követő egy éven belül. 

A díjak odaítéléséről a közgyűlés dönt majd

Ugyancsak várják a városlakók javaslatait a Dunaújváros Egészségügyéért díj odaítélésével kapcsolatban. A közgyűlés minden évben átadja ezt az elismerést is. A díjat a város egészségügyi intézményeiben dolgozó orvosnak, közép- és felsőfokú képesítéssel rendelkező, egészségügyben dolgozó személynek vagy kollektívának, magángyakorlat részeként egészségügyi feladatokat ellátó orvosnak ítélheti oda. Az elismerés posztumusz díjként is adományozható, az elhunyt személy halálát követő egy éven belül. A díjazott személyére bárki javaslatot tehet szeptember 30-ig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában