Augusztus 20.

2022.08.20. 09:58

Dunaújvárosban már megkezdődtek az ünnepi programok, minden az eredeti forgatókönyv szerint zajlik

Molnár Emese

Augusztus 20-án lesz a Parázs Varázs a szigeten Fotó: archív

Telefonon hívtuk Pető Zsoltot, az Euroshow Kft. vezetőjét, amely cég az ünnepi programot szervezi városunkban. Mint azt elmondta, bár esős az időjárás, de az előrejelzés szerint nem várható katasztrófahelyzet (például erős szél), amiért változtatni kellene, ezért módosítás nélkül tartják meg a mai napra meghirdetett rendezvényt, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

Reggel már minden munkatársuk a helyén volt, megkezdődtek a programok, például a strandkézilabda bajnokság, és 10 órától érkezhetnek a Parázs Varázs asztaltársaságai is. 

Pető Zsolt azt is elmondta, folyamatosan monitorozzák az időjárást és természetesen hogyha vészjelzést kapnak, aszerint cselekednek, de ilyen jelen állás szerint nem várható. Információik szerint 13 óráig még eshet időszakosan, majd 16 órakor is várható egy csapadékhullám, de onnantól viszont felszakadozik a felhőzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában