Szombaton

2022.08.24. 08:00

A Daruszentmiklósi Falunapra a távolról érkezők is hazatérnek!

Ezen a héten szombaton, a jókedvű emberek mini fesztiválja zajlik Daruszentmiklóson, Eddig még soha nem kellett csalódni az ottani program és vendéglátós kínálatban. Minden jel arra vall, hogy az idén is alaposan fölkészültek és akár egy kívánságműsorban, olyan gördülékenyen és mindenki kedvére zajlik majd a műsor a Faluparkban

Balogh Tamás

Fotók: Balogh Tamás

Rauf Norbert a település polgármestere előzetesként ennyit árult el:

-A legfontosabb üzenetünk az, hogy szeretettel várjuk Daruszentmiklós lakosságát, és a környező települések lakóit, valamint azokat, akik az előzőekhez hasonlóan, egy barátságos rendezvényen, csodálatos környezetben szeretnék eltölteni a szombatjukat. A helyszín a már jól bevált és továbbfejlesztett Faluparkunk lesz, ahol nagyon sokan is kultúrált körülmények között szórakozhatnak. A célunk egyébként sem a létszámrekordok megdöntése, hanem az előbb említett lehetőség biztosítása volt.

A programsorozat reggel kilenckor kezdődik

-A délelőtt a főzőverseny résztvevőié, a gyermekeké, valamint a kispályás focitornára jelentkezőké, akik a műfüves pályánkon játszhatják le a meccseiket. Valószínűleg sokan szívesen veszik, hogy reggel kilenctől délután négyig a kis vidámparkunk játékai és az íjászat díjtalanul áll az érdeklődők rendelkezésére. Természetesen azokat a vendégeinket is megfelelő színvonalú hideg és meleg ételek fogyasztásához juttatjuk, akik nem tudnak csatlakozni a híresen jó bográcsos csapatainkhoz.

Rauf Norbert Fotók: Balogh Tamás

A délutáni műsorsorozatot a kis büszkeségeinkkel a helyi általános iskolásokkal kezdjük. Utánuk hagyományosan a közösségi díjak és elismerések átadása történik, és ebben a koradélutáni időszakban tartjuk meg a tombolasorsolást is. Reméljük a folytatásban jelentkezők kellemes szórakozást biztosítanak a népes közönségnek.

A teljesség igény nélkül:

Dudar Feri, Ihos József, Postás Józsi, valamint Szabó Ádám is váltja egymást- Egy stílusváltás után a nagy slágerek újragondolói, előbb DJ Szatmári, majd az éjszakai idősávban DJ Ferenczi lép a közönség elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában