Tehetségkutató

2022.07.18. 08:00

Dunaújváros Hangja – ma ismét meghallgatás

Vasárnap délután a Kortárs Művészeti Intézet adott otthont a Dunaújváros Hangja tehetségkutató verseny első elődöntőjének.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

A felhívásra sokan jelentkeztek, ebből végül tegnap tizenhat nevezőt hallgatott meg a zsűri, profi körülmények között. A produkciókról felvétel is készült. 

Munkában a szakavatott zsűri Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A szervezők részéről Veres Viktória lapunknak elmondta, mivel többen jelezték, hogy ezen a napon munkahelyi, illetve egyéb elfoglaltság miatt nem érnek rá, így a zsűri úgy döntött, egy pótmeghallgatást is tart hétfőn 15 órától. Ennek helyszíne szintén a Kortárs Művészeti Intézet lesz. A továbbjutókról pedig keddig születik döntés. 

Csikós Napsugár a Kortársban tartott meghallgatáson

A folytatásról: július 31-én a Petőfi ligetben egy koncert keretében a tehetségkutató résztvevői is lehetőséget kapnak. Innen a hét legjobb lép tovább. Az elődöntő vetítése után elkezdődik egy online (Facebook) szavazás, ami a döntő lezárultáig tart. 
A finálét augusztus 20-án Majka koncertje előtt rendezik, ekkor már élnek majd a közönségszavazatok is, párhuzamosan a zsűri ítéletével. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában