DUE-infó

2022.07.04. 18:07

Jelöld első helyen a Gazdálkodási és menedzsment alapképzést!

Egészen csütörtökig van még lehetőségetek az egyszeri sorrendmódosításra, ezért segítségképpen szeretnénk a sorozatunkat folytatni, melyben a Gazdálkodás és menedzsment felsőoktatási szakunkról tudhattok meg most többet és arról, miért érdemes a DUE-t jelölni az első helyen!

duol.hu

20210729 Dunaújváros Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH A Dunaújvárosi Egyetem épületének homlokzata

Fotó: Zsedrovits Enikő

A Gazdálkodási és menedzsment alapképzés 7 féléves és már 280 pont elérésétől van lehetőség bekerülni önköltséges képzésre, ahol nálunk a legalacsonyabb a képzési költség (195 000 Ft/félév), az államilag támogatott képzéshez pedig 400 pont szükséges, írja az uniduna.hu.

Az alapképzések mindegyikére való bekerüléshez szükség van egy emelt szintű érettségi bizonyítványra (ez alól kivételt képez a másoddiplomás jelentkezés). Ha azonban valaki már rendelkezik egy FOSZK képzéses oklevéllel, akkor emelt szintű érettségi nélkül tud bekerülni és a pontszámítás is a hagyományostól eltérő módon zajlik ez esetben.

A Gazdálkodási és menedzsment alapképzéshez bármilyen emelt szintű érettségit el tudunk fogadni.

Olyan tantárgyakat tanulhatsz ezen a képzésen, mint:

  • marketing,
  • nemzetközi gazdálkodási ismeretek,
  • emberi erőforrás gazdálkodás,
  • vezetés és szervezés,
  • értékteremtő folyamatok menedzsmentje,
  • számviteli alapismeretek

Mutatunk még pár indokot, miért érdemes a Gazdálkodási és menedzsment képzést a Dunaújvárosi Egyetemen választani:

Mi kihozzuk belőled a maximumot! A Dunaújvárosi Egyetem alkalmazott tudományok egyetemeként kiemelkedően fontosnak tartja a gyakorlati tudás átadását.

Oktatói kiválóság a gyakorlatban! Képzéseink oktatói egytől egyig több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az ipari, gazdasági szektorban. Nálunk a gyakorlati tudás megszerzése garantált.

Valós tudás! A képzés tematikáját a munkaerőpiac igényeihez igazítottuk. Nálunk lehetőséged van megtanulni mind azt, amivel már pályakezdőként is sikeres tudsz lenni!

HASIT - 9% alatt a lemorzsolódás! – A Hallgatói Sikeresség Támogató Program célja, hogy hallgatóinkból kihozzuk a maximumot és segítsük őket a tanulmányukban. Ezzel a programmal 9%-ra csökkentettük a lemorzsolódást.

Elismerés a Magyar Nemzeti Banktól! A Dunaújvárosi Egyetem és Magyar Nemzeti Bank együttműködése közel öt éve töretlenül sikeres. Egy közös pályázatban gazdasági alapképzésen tanuló hallgatóinknak kiemelkedően magas ösztöndíj megszerzésére van lehetőségük.

Duális partnereink a gazdaság jelentős szereplői örömmel szerződnek le hallgatóinkkal, itt szerzett tudásukat gyakorlatiasnak, jónak tartják. Olyan cégekkel állunk partnerségi kapcsolatban, mint a Paksi Atomerőmű Zrt., a Magyar Nemzeti Bank, a MÁV, vagy a Hankook Tire Magyarország.

Ha többet szeretnél megtudni erről a képzésről, akkor kattints a linkre: https://www.uniduna.hu/gazdalkodasimenedzsment 

A 2022-es felvételiről pedig bővebben tájékozódhatsz itt: https://www.uniduna.hu/felveteli-2022 

Ne feledd! Hamarosan vége a sorrendmódosításnak, jelöld Te is a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában