Lezárult a jelentkezés

2022.07.07. 17:00

Hamarosan bemutatjuk a színötös tanulókat

Lezárult a jelentkezési időszak a Dunaújvárosi Hírlap és a duol.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára, amelyben Dunaújváros és térsége kitűnő tanulóit kerestük.

duol.hu

A Színötös pályázatunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén is sokan regisztráltak, több mint húsz fotót és színötös bizonyítványt küldtek be az olvasóink.

Többek között Dunaújvárosból, Rácalmásról, Nagyvenyimről, Baracsról, Adonyból, Kulcsról, Mezőfalváról és Perkátáról is jelentkeztek kitűnő tanulók a felhívásunkra. További érdekesség, hogy van olyan család, ahonnan két testvér nevezését is megkaptuk.

A játékban való részvétel feltétele az volt, hogy a szülő a duol.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse, és gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Azokat a gyerekeket fogjuk bemutatni, akiknek bizonyítványukban csupa ötös osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra.

Szerkesztőségünk nevében valamennyi résztvevőnek gratulálunk a szép bizonyítványhoz!

A kitűnő tanulókat olvasóink július 11. után tekinthetik meg a Dunaújvárosi Hírlapban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában