Baracs

2022.07.21. 10:00

Bölcsődei jelentkezés a 2022/23-as nevelési évre

2022. szeptember 1.-től Baracs Község Önkormányzata a fenntartásában működő Baracsi Négy Vándor Óvoda és Hétpettyes Bölcsőde bölcsődei egységében 2 csoportban, maximum 28 kisgyermek gondozását-nevelését tudja ellátni 20 hetes kortól 3 éves korig.

duol.hu

Forrás: baracs.hu

A bölcsődei ellátást elsősorban azok a szülők kérhetik, akik:

munkavégzésük (ideértve a gyermekgondozási díj, a gyermekgondozást segítő ellátás és a gyermeknevelési támogatás folyósítása melletti munkavégzést is) munkaerő piaci részvételüket elősegítő program, képzésben való részvételük, nappali rendszerű iskolai oktatásban, a nappali oktatás munkarendje szerint szervezett felnőttoktatásban, felsőoktatási intézményben nappali képzésben való részvételük, betegségük vagy egyéb ok miatt (a gyermek fejlődése érdekében állandó napközbeni ellátásra van szüksége, akit egyedülálló vagy időskorú személy nevel, akinek a szülője, törvényes képviselője szociális helyzete miatt) gyermekük napközbeni ellátásáról nem tudnak gondoskodni.

További részletek Baracs település honlapján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában